Duurzaam bouwen in Drenthe voor een milieubewuste toekomst

Duurzaam bouwen in Drenthe is een steeds belangrijker thema geworden binnen huishoudens, die een nieuw-, aan- of verbouw van hun woning overwegen. Het milieu verandert, waardoor het verstandig is om milieubewust te leven! Een van de aspecten die hierbij hoort, is het minimaliseren van uw energieverbruik. Des te minder grijze energie er immers verbruikt wordt, des te beter dat voor het milieu is. Duurzaam bouwen in Drenthe helpt u bij het terugdringen van uw energieverbruik in huis. 

Mogelijkheden bij duurzaam bouwen in Drenthe

Onder duurzaam bouwen in Drenthe verstaan we een oplossing, die niet alleen voor een laag energieverbruik zorgt. Ook moet een duurzame oplossing relatief weinig onderhoud kosten. Kies om deze reden bijvoorbeeld voor mooie kunststoffen kozijnen rond uw ruiten en deuren. Dit materiaal is veel makkelijker te onderhouden, dan bijvoorbeeld een houten kozijn. Een houten kozijn zal eens de zoveel jaar opnieuw geschilderd moeten worden. Bij een kunststof kozijn is het voldoende, om deze met een vochtige doek af te nemen. Het terugdringen van uw energieverbruik is mogelijk door milieubewuste keuzes te maken op het gebied van uw isolatie in huis. 

Advies over duurzaam bouwen in Drenthe

Bent u benieuwd welke mogelijkheden op het gebied van duurzaam bouwen in Drenthe voor u interessant kunnen zijn? De bouwspecialisten van Bouwbedrijf R. van der Sluis staan voor u klaar, om u hierbij van persoonlijk advies te voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Samen werken we aan een duurzame toekomst! 

Opgeleverd project

MFA De Schans in Een
Er zijn 8 afbeeldingen beschikbaar.
Naam MFA De Schans in Een