Duurzaam bouwen in Groningen met Bouwbedrijf R. van der Sluis

Duurzaam bouwen in en rondom Groningen is de trend van dit moment. Door voor een duurzame woning te kiezen bespaart u niet alleen op de energiekosten. Ook draagt een hogere mate van duurzaamheid bij aan de waarde van uw pand. Het kan om die reden interessant zijn om uw woning ook voorafgaand aan de verkoop hiervan te laten verduurzamen. Bouwbedrijf R. van der Sluis helpt u graag bij het duurzamer maken van uw woning. Samen bekijken we uw huidige situatie, om op basis daarvan tot passende verbeteringen te komen. Wilt u een geheel nieuwe woning laten bouwen? Ook in dat geval staan onze vakmensen voor u klaar. 

Mogelijkheden bij duurzaam bouwen in Groningen

Er zijn verschillende interpretaties mogelijk van duurzaam bouwen in Groningen. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen met duurzame materialen, om te voorkomen dat de componenten van een woning al snel vervangen moeten worden. U kunt hierbij denken aan de kozijnen van ramen en deuren, het voegwerk van uw buitenmuur, enzovoorts. Daarbij kan duurzaam bouwen in Groningen geïnterpreteerd worden als een manier van bouwen, waarbij het energieverbruik na de bouw tot een minimum beperkt wordt. Wij combineren beide interpretaties met elkaar! 

Duurzaam bouwen in Groningen met de beste materialen

Tijdens de bouwwerkzaamheden die u door ons laat uitvoeren, maken wij enkel gebruik van de beste bouwmaterialen. Dit komt niet alleen het eindresultaat van een bouwproject ten goede, maar zorgt er daarbij voor dat u een lange tijd vooruit kunt. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Op welke manier wilt u duurzaam bouwen in Groningen? 

Opgeleverd project

MFA De Schans in Een
Er zijn 8 afbeeldingen beschikbaar.
Naam MFA De Schans in Een