Meer ruimte met een uitbouw in Drenthe

Door voor een uitbouw in Drenthe te kiezen, kunt u uw woning verruimen! Denk bijvoorbeeld aan een uitbreiding van de woonkamer, of het bouwen van een extra slaapkamer. Op deze manier hoeft u niet te verhuizen, wanneer uw kinderen een grotere kamer willen of wanneer u denkt aan een gezinsuitbreiding. Een uitbouw in Drenthe laten uitvoeren kunt u aan Bouwbedrijf R. van der Sluis overlaten. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten uitbouwprojecten bij woningen en bedrijfspanden. 

Mogelijkheden bij een uitbouw in Drenthe

Zoals reeds beschreven werd, heeft u bij een uitbouw in Drenthe verschillende mogelijkheden. U kunt een bestaande ruimte uitbouwen, maar bijvoorbeeld ook voor een geheel nieuwe ruimte kiezen. Het is afhankelijk van het doel waarmee u voor een uitbouw kiest, hoe deze het beste gebouwd kan worden. Wilt u bijvoorbeeld een plekje hebben om u even terug te kunnen trekken? In dat geval kan een serre een interessante mogelijkheid zijn. Een serre is vanzelfsprekend niet geschikt als slaapkamer. Voordat we aan een uitbouw in Drenthe beginnen, zullen we u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. 

Advies over een uitbouw in Drenthe aanvragen 

Wilt u ook advies over uw mogelijkheden bij een uitbouw in Drenthe? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf R. van der Sluis. Wij denken graag met u mee over de meest geschikte uitbouw aan uw woning. Afhankelijk van uw situatie en uw persoonlijke voorkeuren. Ook wanneer u direct een offerte voor een uitbouw aan wilt vragen, staan we u graag te woord!  

Opgeleverd project

MFA De Schans in Een
Er zijn 8 afbeeldingen beschikbaar.
Naam MFA De Schans in Een