Professionele boerderij renovatie in Drenthe laten uitvoeren

Woont u in een prachtige authentieke boerderij in Drenthe? Het zal u in dat geval niet onbekend zijn, dat dit type boerderij veel onderhoud nodig heeft. Denk aan het onderhouden van de rieten dakbedekking, het schilderen van de raam- en deurkozijnen, enzovoorts. Eens in de zoveel jaar kan het laten uitvoeren van een boerderij renovatie in Drenthe het overwegen waard zijn. Bij zo’n boerderij renovatie in Drenthe, wordt het onderhoud op een professionele wijze aangepakt. Zo kunt u weer jaren vooruit! Bouwbedrijf R. van der Sluis helpt u graag bij deze renovatiewerkzaamheden. 

Mogelijkheden bij een boerderij renovatie in Drenthe

Bij een boerderij renovatie in Drenthe heeft u verschillende mogelijkheden. Laat u de volledige boerderij renoveren, of kiest u voor specifieke delen? Het kan bijvoorbeeld interessant zijn om de houten kozijnen te laten vervangen voor een model van kunststof. Kunststof vergt veel minder onderhoud en is daarbij duurzamer dan hout. Ook kan het interessant zijn om een deel van uw ruiten te laten vervangen. Het vervangen van ruiten voor isolatieglas zorgt dat uw energieverbruik afneemt. Wij maken graag een inventarisatie van uw wensen voor een boerderij renovatie in Drenthe. 

Aan de slag met een boerderij renovatie in Drenthe 

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij een boerderij renovatie in Drenthe? Bent u benieuwd op welke manier wij u kunnen helpen? We staan u graag vrijblijvend te woord, om de mogelijkheden door te spreken. In overleg zoeken we naar de beste oplossing voor het herstel van de authentieke uitstraling van uw boerderij! Zo zult u hier weer vele jaren met plezier wonen. 

Opgeleverd project

MFA De Schans in Een
Er zijn 8 afbeeldingen beschikbaar.
Naam MFA De Schans in Een