Professionele hulp bij serrebouw in Drenthe

Overweegt u de aanbouw van een serre aan uw woning? In dat geval is Bouwbedrijf R. van der Sluis u graag van dienst. Met een ruime ervaring in nieuw-, aan- en verbouwprojecten, voorzien we u van de hulp die u wenst! Samen inventariseren we de mogelijkheden voor de aanbouw van een serre, om op basis daarvan tot een bouwplan te komen. Op het moment dat u instemt met dit plan, gaan we voor u aan de slag. Zo geniet u straks van nog meer ruimte en licht in huis! 

Serrebouw in Drenthe biedt verschillende voordelen 

De aanbouw van een serre biedt twee belangrijke voordelen, namelijk: het zorgt voor meer licht en creëert extra ruimte. Het is gebruikelijk om bij een serre voornamelijk glaswerk te gebruiken, om het licht op die manier binnen te laten komen. Met een serre geniet u ook tijdens de herfst en winter van uw tuin. Zeker wanneer u voor isolatieglas kiest, wat de warmte vast zal houden in de serre. Onze bouwspecialisten vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van serrebouw in Drenthe. Waar aan uw woning zou u een serre bij laten bouwen? 

Meer informatie over serrebouw in Drenthe 

Bent u benieuwd wat Bouwbedrijf R. van der Sluis voor u kan betekenen op het gebied van serrebouw in Drenthe? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag bij u langs, om een inventarisatie van uw opties op het gebied van serrebouw aan uw woning te maken. 

Opgeleverd project

MFA De Schans in Een
Er zijn 8 afbeeldingen beschikbaar.
Naam MFA De Schans in Een