Laat uw woning verbouwen in Drenthe 

Wilt u ruimer wonen of genieten van meer licht in uw woning? Laat uw woning verbouwen in Drenthe om uw wensen te realiseren. Bouwbedrijf R van der Sluis helpt u graag bij het uitvoeren van een dergelijke verbouwing. Samen bekijken we welke mogelijkheden u heeft en hoe de verbouwing het beste kan worden aangevangen. Kiest u voor een modernisering van uw woning, of wilt u een klassieke uitstraling behouden? Gaat u voor een dakkapel, of wilt u de woning gedeeltelijk uitbouwen? Enzovoorts. Door de verschillende opties op een rijtje te zetten, zal het makkelijker worden om tot een oplossing te komen. 

Woning verbouwen in Drenthe om duurzamer te leven 

Naast de mogelijkheid om uw woning te verbouwen in Drenthe voor meer ruimte in huis, kunt u een verbouwing ook overwegen om duurzamer te leven. Mogelijk verbruikt u momenteel onnodig veel energie om uw ruimtes te verwarmen. Door de spouwmuur te laten isoleren, ruiten te vervangen en de isolatie onder uw dak te verbeteren, zal uw energieverbruik afnemen. Een derde mogelijkheid die we u bieden, is het herstel van een klassiek pand. Mogelijk is het pand toe aan het nodige onderhoud, waarbij een renovatie of restauratie een optie is. Wij hebben veel ervaring in het herstellen van klassieke panden. 

Meer informatie over uw woning verbouwen in Drenthe 

Wilt u meer weten over de rol die Bouwbedrijf R van der Sluis kan bieden bij het verbouwen van uw woning in Drenthe? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Samen zoeken we naar een oplossing, die naadloos aansluit op uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Hoe gaat u uw woning door onze vakmensen laten verbouwen? 

Opgeleverd project

MFA De Schans in Een
Er zijn 8 afbeeldingen beschikbaar.
Naam MFA De Schans in Een