Bouwbedrijf Drenthe

Als u een bouwbedrijf in Drenthe wilt inschakelen, dan wilt u uiteraard verzekerd zijn van de hoogwaardige dienstverlening van deze onderneming. Het is voor u belangrijk dat het bouwproject volledig naar wens verloopt, zonder moeilijkheden of vervelende verrassingen tijdens of na de bouw. Bouwbedrijf R. van der Sluis BV is een bouwbedrijf in Drenthe dat zich dagelijks inzet om een volle klanttevredenheid te bereiken. Dit merkt u aan onze vriendelijke en hoogwaardige service.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kan ons bouwbedrijf in Drenthe voor u doen?

Wij hebben een jarenlange ervaring als professioneel bouwbedrijf in Drenthe. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij u een zeer compleet pakket aan bouwmogelijkheden kunnen bieden. Zo kunt u bij ons bouwbedrijf in Drenthe terecht wanneer u interesse heeft in nieuwbouw, verbouw, aanbouw of renovatie en restauratie. Daarnaast biedt ons bouwbedrijf in Drenthe ook ruime mogelijkheden wanneer het gaat om het voeren van deskundig onderhoud. Voor ieder project zetten wij vakkundige mensen in om het bouwproces op de juiste wijze te laten verlopen, snel en aangenaam.

Neem contact met op met bouwbedrijf Drenthe

Ons bouwbedrijf in Drenthe biedt haar diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan. Wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden van ons bouwbedrijf in Drenthe, dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 050 – 50 180 028 of stuur een mail naar info@rvandersluis.nl. Bouwbedrijf R. van der Sluis BV is gevestigd aan de Dwazziewegen 11 in Roden. Weet u al precies wat u wilt en wilt u weten of dit tot onze mogelijkheden behoort? Wij informeren en adviseren u graag. Tevens stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op.