Aanbouw en verbouw

Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. is allround in haar bouwwerkzaamheden en multi-inzetbaar. U kunt ons onder andere inschakelen voor aanbouw en verbouw van uw woning of bedrijfspand.

Afgeronde aanbouw en verbouw projecten:

Aanbouw

Onder aanbouw verstaan wij allerlei objecten die aan een huis of bedrijfspand kunnen worden gebouwd zoals een erker, serre, bijkeuken, dakkapel of garage. Een aanbouw is een grote wens van velen die wij zorgvuldig en vakkundig in vervulling kunnen laten gaan.

Wij gaan met u om tafel om uw ideeën over uw aanbouw te bespreken, tonen initiatief door met eigen ideeën te komen en laten u ook zien hoe het anders kan door alternatieven aan te dragen. Samen komen we tot het gewenste ontwerp, waarna onze professionele vakmensen de eerste stappen nemen om uw aanbouw te realiseren.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Verbouw

Bij het verbouwen van een woning kan het gaan om allerlei klussen, zoals het vervangen van een plafond, het doorbreken van een muur of het realiseren van een nieuwe badkamer. Bent u van plan om uw woning te verbouwen? Dan kan Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. u hier heel goed bij helpen. Wij voorzien u van advies, helpen om uw ideeën concreet te maken en om ze vakkundig uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing zorgeloos verloopt.

Corona beleid

Geachte heer, mevrouw,

In verband met het coronavirus zijn wij voorlopig genoodzaakt ons kantoor te sluiten van 16 maart tot en met 6 april. Omdat wij gezondheid belangrijk vinden, nemen we geen enkel risico. U zult begrijpen dat wij fysieke contacten zoveel mogelijk zullen opschorten tot 6 april.

Wilt u toch langskomen dan alleen op afspraak en bent u van harte welkom. Anders communiceren wij graag met u middels telefoon en/of mail en daar gewenst met een online videoverbinding.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij danken u voor uw begrip.