Bouwtraject

Schakelt u ons in voor nieuwbouw, aanbouw en verbouw, renovatie of restauratie, dan gaat daar een heel bouwtraject aan vooraf. Dit traject bestaat bijvoorbeeld uit een kennismakingsgesprek, de ontwerpfase, het aanvragen van een bouwvergunning en het opleveren van bijvoorbeeld de aanbouw of nieuwbouw. Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. doorloopt samen met u het gehele bouwtraject en zorgt ervoor dat uw plannen zorgeloos worden uitgevoerd.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer van ons weten? Wij komen graag bij u langs of vertellen u meer aan de telefoon. Neem gerust vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Corona beleid

Geachte heer, mevrouw,

In verband met het coronavirus zijn wij voorlopig genoodzaakt ons kantoor te sluiten van 16 maart tot en met 6 april. Omdat wij gezondheid belangrijk vinden, nemen we geen enkel risico. U zult begrijpen dat wij fysieke contacten zoveel mogelijk zullen opschorten tot 6 april.

Wilt u toch langskomen dan alleen op afspraak en bent u van harte welkom. Anders communiceren wij graag met u middels telefoon en/of mail en daar gewenst met een online videoverbinding.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij danken u voor uw begrip.