Bouwbedrijf Groningen

Bent u op zoek naar een goed bouwbedrijf in Groningen? Dan bent u bij bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. uit Roden aan het goede adres. Wij zijn een allround bouwbedrijf en kunnen verschillende diensten voor u verrichten. Vakmanschap en klantgericht werken staan bij ons voorop en klanttevredenheid is ons doel. Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat u kunt inzetten op een verscheidenheid aan diensten.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Allround Bouwbedrijf Groningen: onze dienstverlening

Onze dienstverlening is te verdelen in vier verschillende categorieën. Allereerst kunt u ons zowel voor de particuliere als de zakelijke markt inhuren voor een nieuwbouwproject. Hierbij zijn wij van begin tot eind in te zetten: van het ontwerp tot het realiseren van de nieuwbouw. Ook voor onderhoud aan gebouwen zijn wij in te huren. Wilt u uw huidige woning aanpassen? Bijvoorbeeld een aanbouw doen omdat u meer ruimte nodig hebt? Met een aanbouw of verbouwing zijn wij u ook graag van dienst. Is uw pand toe aan renovatie of restauratie? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u dus meer informatie over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvend advies? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 050 5018028. Stelt u uw vraag liever per e-mail? Ook dat is mogelijk, stuur uw vraag dan naar info@rvandersluis.nl. Binnenlopen bij ons kan natuurlijk ook. Kom dan langs op de Dwazziewegen 11 te Roden en wij beantwoorden meteen al uw vragen.