Nieuwbouw

Nieuwbouw is het van de grond af aan opbouwen van een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand. Ook voor nieuwbouw kunt u Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. inschakelen. Uw ideeën worden werkelijkheid als onze ontwerpers bij u aan de tafel plaatsnemen om uw plannen te concretiseren en een gedroomd ontwerp voor u op papier zetten.

Afgeronde nieuwbouw projecten:

Aan de slag met de realisatie van nieuwbouw

Vaak komt bij het realiseren van nieuwbouw veel meer kijken, dan toekomstig bewoners van zo’n woning op voorhand verwachten. Denk bij de realisatie van nieuwbouw niet alleen aan het ontwerpen van uw nieuwbouwwoning, maar bijvoorbeeld ook aan de materiaalkeuze. Kiest u daarbij voor een WTW-installatie op zolder, of voor een warmtepomp die warmte uit de grond haalt? Op welke plekken in huis wenst u de stopcontacten en de aansluitpunten voor uw verlichting? Of wat te denken van de materiaalkeuze, gaat u voor hardhouten kozijnen of juist voor kunststof? Bouwbedrijf R. van der Sluis helpt u graag bij het maken van deze keuzes.

Afgeronde nieuwbouw projecten:

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Gebruik van duurzame materialen bij nieuwbouw

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema geworden, ook voor onze organisatie. Om deze reden maken we bij de realisatie van nieuwbouw uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Vooraf adviseren we u graag over de onderhoudsvriendelijkheid van keuzes die u maakt. Wat betekent het voor de duurzaamheid van de verschillende materialen, wanneer het u onverhoopt niet lukt om dit onderhoud jaarlijks of eens per twee à drie jaar uit te voeren? Mogelijk is het een reden om voor een ander type materiaal te kiezen bij de bouw van uw nieuwbouwwoning.

Afgeronde nieuwbouw projecten:

Kennismaking voor uw nieuwbouw

Bent u ook benieuwd op welke manier de vakmensen van Bouwbedrijf R. van der Sluis u kunnen helpen bij de realisatie van uw droomwoning? Kijk alvast eens naar de diverse foto’s op deze pagina en elders op de website. Het geeft u een beeld van hetgeen u van ons mag verwachten. We plannen graag een afspraak met u om nader kennis te maken en uw wensen alvast eens door te lopen.

Heeft u vragen over nieuwbouw? Wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V.

Afgeronde nieuwbouw projecten: