Kies voor meer ruimte met een aanbouw in Drenthe 

Vindt u uw huidige woning te klein geworden? In dat geval kan een aanbouw in Drenthe het overwegen waard zijn. Kies bijvoorbeeld voor een mooie serre aan uw bestaande woning, laat een dakkapel plaatsen om meer ruimte te creëren, enzovoorts. Wat uw wensen voor een aanbouw in Drenthe ook zijn, Bouwbedrijf R. van der Sluis kan u in veel gevallen verder helpen. Samen zoeken we naar een passende oplossing, waarmee u meer ruimte creëert in huis. Zonder dat de aanbouw de knusse uitstraling van uw woning verslechtert. Heeft u al een idee voor uw aanbouw in uw hoofd? 

Aanbouw in Drenthe in verschillende vormen

Zoals reeds werd aangehaald, kunt u een aanbouw in Drenthe in verschillende vormen aan uw woning laten bouwen. De dakkapel en een serre zijn hier slechts voorbeelden van. Veel mensen kiezen voor een aanbouw, waarbij bijvoorbeeld een extra ruimte aan de woning wordt toegevoegd. In tegenstelling tot de aanbouw in de vorm van een serre, wordt bij zo’n nieuwe ruimte gebruik gemaakt van stenen muren. Een serre kenmerkt zich door de grote hoeveelheid glas, die hierbij gebruikt wordt. 

Advies over een aanbouw in Drenthe 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij een aanbouw in Drenthe? Of bent u benieuwd op welke manier Bouwbedrijf R. van der Sluis een aanbouw aanpakt? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag! Samen inventariseren we uw persoonlijke voorkeuren, om op basis daarvan tot een passend plan te komen voor de aanbouw. 

Opgeleverd project

MFA De Schans in Een
Er zijn 8 afbeeldingen beschikbaar.
Naam MFA De Schans in Een