Aan de slag met een aanbouw in Groningen

Bent u voornemens uw woning uit te breiden? Wilt u de keuken van uw woning bijvoorbeeld ruimer maken, of wenst u een grotere woonkamer? Bouwbedrijf R. van der Sluis helpt u graag bij uw aanbouw in Groningen. Onze ervaring in bouwwerkzaamheden komt hierbij goed van pas. Niet alleen bij de uitvoering van het plaatsen van een aanbouw, maar ook in de fase voorafgaand aan de uitvoering. Door u een overzicht te bieden van de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft, komt u tot een weloverwogen keuze. Daarbij kan het u inspireren!

Aanbouw in Groningen met duurzame materialen

Bij het plaatsen van een aanbouw in Groningen werkt Bouwbedrijf R. van der Sluis met diverse duurzame materialen. Duurzaamheid zit hierbij niet alleen in de isolatiewaarde van deze materialen. Ook gaan de materialen een lange tijd mee, zonder dat u hier veel onderhoud aan uit moet voeren. Vooraf vertellen we u graag meer over de materialen die voor uw woning interessant kunnen zijn. Met een professionele aanpak doen we er alles aan om het eindresultaat naadloos aan te laten sluiten op uw persoonlijke wensen.

Plannen maken voor een aanbouw in Groningen

Laten we eens nader kennismaken, om uit te zoeken hoe Bouwbedrijf R. van der Sluis u kan helpen bij de keuze voor een aanbouw in Groningen. Na een inventarisatie van uw wensen gaan we aan de slag met een plan van aanpak voor de realisatie van de aanbouw. Stemt u in met deze plannen? In dat geval gaan we zo snel mogelijk van start! Neem contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze dienstverlening

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.