Aanbouw Haren

Wanneer u er de ruimte voor heeft droomt u misschien al geruime tijd van het realiseren van een aanbouw aan uw woning. U kunt dan denken aan een (bij)keuken, een serre of een erker, of misschien wel een werk- of logeerkamer. Heeft u dergelijke plannen en bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer om ze uit te voeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft inmiddels ruime ervaring opgebouwd met het realiseren van aanbouw Haren. Wij adviseren u graag en nemen graag de opdracht aan.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Een aanbouw zorgt dat uw huis in waarde stijgt

Een aanbouw Haren zorgt dat uw huis in waarde stijgt. Niet alleen qua verkoopwaarde, maar ook als het gaat om wooncomfort. Wanneer u meer ruimte tot uw beschikking krijgt zult u met meer plezier in uw woning wonen. Een mooie serre laat u al vroeg van het voorjaarszonnetje genieten en u kunt tot laat in de herfst de laatste zonnestralen meepikken. Een bijkeuken waar u de wasmachine en de wasdroger kwijt kunt zorgt dat u elders in huis meer ruimte overhoudt voor andere dingen. Een aparte werkkamer is ideaal als u thuis werkt en niet gestoord wilt worden door uw huisgenoten.

Wij nemen graag uw opdracht voor een aanbouw aan

R. van der Sluis Bouwbedrijf neemt graag uw opdracht aan om een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand te realiseren. Wij adviseren u deskundig en denken graag met u mee om uw plannen zo goed mogelijk uit te voeren. Heeft u verbouwingsplannen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 050 – 501 8028. U kunt ons ook mailen, stuur uw bericht naar info@rvandersluis.nl.