Aanbouw Marum

Aan de slag met een aanbouw in Marum

Overweegt u de realisatie van een aanbouw in Marum, of de omgeving daarvan? Er komt in dat geval veel op u af. Denk aan het vaststellen van het ontwerp en de indeling van de aanbouw, het kiezen uit verschillende materialen en bouwstijlen en logischerwijs de uiteindelijke realisatie van de aanbouw. Bouwbedrijf R. van der Sluis heeft een ruime ervaring met het uitvoeren van uiteenlopende bouwprojecten. Graag gaan we met u om tafel om alvast een inventarisatie te maken van de wensen die u voor uw aanbouw heeft.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Duurzame materialen bij realisatie aanbouw in Marum

Wanneer u voor de hulp van Bouwbedrijf R. van der Sluis kiest voor de realisatie van een aanbouw in Marum, bent u verzekerd van een partner die duurzame materialen gebruikt. We willen dat u een lange tijd kunt genieten van uw aanbouw, zonder al snel te moeten starten met herstel- of onderhoudswerkzaamheden. Tijdens de inventarisatie van uw wensen kunnen we u meer vertellen over het duurzame karakter van verschillende soorten materialen. Het helpt u tot weloverwogen keuzes te komen, wanneer u nog niet precies weet welke materialen u wilt gaan gebruiken.

Om tafel voor realisatie van uw aanbouw bij Marum

Bij de inventarisatie van uw wensen kunnen we u daarnaast voorbeelden van eerder uitgevoerde projecten laten zien. Het geeft u een goed beeld van hetgeen tegenwoordig mogelijk is bij een aan- of bijvoorbeeld nieuwbouw. Bovenal geniet u straks met een aanbouw in Marum van meer leefruimte in uw woning, of heeft u de beschikking over extra bergruimte. Dat maakt een aanbouw al snel rendabel.