Aanbouw in Roden, Drenthe als wens? Schakel R. van der Sluis in!

Bent u van plan om binnenkort een aanbouw te realiseren bij uw woning of pand in Roden, Drenthe? Schakel dan het veelzijdige bouwbedrijf R. van der Sluis in! Wij kunnen u helpen met de uitvoering van uw plannen, van A tot Z. Dat traject begint bij uw wensen en het ontwerp dat daaruit voortvloeit, komt vervolgens langs het aanvragen van een bouwvergunning en eindigt uiteindelijk bij de oplevering van de aanbouw. Wij kunnen dit hele traject voor u uit handen nemen en regelen de totale aanbouw dus van top tot teen.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Plannen voor aanbouw in Roden, Drenthe? Vertel ons uw wensen

Bent u van plan om aanbouw in Roden, Drenthe te realiseren, laat ons dan weten wat u precies van plan bent. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om aanbouw, zoals een:

  • dakkapel
  • serre
  • bijkeuken
  • uitbouw van een pand of woning. 

Wellicht heeft u wat ideeën hierover, maar zijn deze plannen nog niet concreet of voldoen ze nog niet precies aan wat u wilt. Tijdens een gesprek zijn wij uw sparringspartner, denken we met u mee en laten we u zien wat er allemaal mogelijk is. Het doel is om uiteindelijk tot een ontwerp te komen waarvan u denkt: “Ja, dit is precies zoals ik het voor ogen heb”.

Zorgeloze aanbouw in Roden, Drenthe? Kies voor onze ontzorgende aanpak

Wilt u dat uw aanbouw in Roden, Drenthe zo zorgeloos mogelijk verloopt? Kies dan voor bouwbedrijf R. van der Sluis en onze ontzorgende manier van werken. Zoals we al hebben gezegd kunnen we alles voor u regelen. Nadat het ontwerp klaar is, hoeft u niet zelf een bouwaanvraag in te dienen. Dat kunnen wij voor u doen. Vervolgens voeren wij de aanbouw uit en kunt u binnenkort genieten van deze nieuwe ruimte van uw pand of woning. Wilt u meer weten over aanbouw in Roden, Drenthe, neem dan contact met ons op.