Afgeronde nieuwbouw projecten

Projecten

Vrijstaande woning Roderesch

Een mooie vrijstaande woning die door gebruik te maken van materialen als golfplaten, metselwerk en houten gevelbekleding zich bescheiden opstelt in het Drentse landschap. Bijzondere uitzichten vragen om veel glas. In het hoofdvolume zorgen grote, witte kozijnprofielen voor een robuust karakter. Maten: Woning 18,80 x 10,32 m1 Bebouwd oppervlak 150 m2 Bruto inhoud 640 m3

Lees verder »
Projecten

Havezate Mensinge te Roden

Museum Havezate Mensinge dateert van 1381 en is één van de weinige authentiek ingerichte havezaten in de provincie Drenthe. Een havezate is van oorsprong de woning van de eigenaar van een landgoed. Hier hebben wij diverse restauratiewerkzaamheden uitgevoerd aan de binnen- en buitenkant, onder andere nieuwe schoorsteenkappen geplaatst, het voegwerk hersteld en de plafonds binnen

Lees verder »

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Corona beleid

Geachte heer, mevrouw,

In verband met het coronavirus zijn wij voorlopig genoodzaakt ons kantoor te sluiten van 16 maart tot en met 6 april. Omdat wij gezondheid belangrijk vinden, nemen we geen enkel risico. U zult begrijpen dat wij fysieke contacten zoveel mogelijk zullen opschorten tot 6 april.

Wilt u toch langskomen dan alleen op afspraak en bent u van harte welkom. Anders communiceren wij graag met u middels telefoon en/of mail en daar gewenst met een online videoverbinding.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij danken u voor uw begrip.