Aannemer Leek

U wilt een verbouwing aan uw woning doen of misschien wel een huis bouwen en u zoekt daarom naar een aannemer Leek? Zoek vooral niet verder want bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. kan allerlei soorten bouwprojecten voor u uitvoeren. Ons bedrijf heeft veel ervaring in de bouwsector en beschikt over personeel die zijn vak verstaat. Want vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat uw klus met de grootste zorgvuldigheid en in overleg met u wordt uitgevoerd. Zodat u het beste resultaat krijgt.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor aannemer Leek

Voor verschillende bouwklussen bent u bij bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. aan het goede adres. Wij voeren nieuwbouw uit, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud aan uw woning, complex of kantoorpand. En ondanks dat veel gebouwen gerealiseerd worden uit onderhoudsarme materialen blijft het nodig om goed onderhoud uit te voeren. Zo blijft uw pand langer in zijn oorspronkelijke staat verkeren en worden gebreken op tijd opgelost. Ook voor een verbouwing of aanbouw kunt u in zee gaan met ons bedrijf. Tenslotte kunt u ons ook inschakelen als aannemer Leek voor uw renovatie of restauratie.

U kunt ons bellen en mailen

Wilt u meer informatie over de klussen die bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. voor u kan uitvoeren? Aarzel niet langer en bel ons op telefoonnummer: 050 5018028. Wilt misschien meer weten over de kosten van een bepaalde klus? Vraag dan gratis en vrijblijvend een prijsberekening aan via onze offertepagina of mail naar info@rvandersluis.nl.