Ervaren aannemer bij Norg inschakelen

Kies voor professionele hulp bij de bouw van een nieuwe woning of een verandering aan uw bestaande pand. Als ervaren aannemer bij Norg helpt Bouwbedrijf R. van der Sluis u graag op weg. Samen inventariseren we uw wensen en persoonlijke voorkeuren, om op basis daarvan een bouwplan uit te werken. Sluit het plan naadloos aan op hetgeen u van de nieuw-, aan- of verbouw verwacht had? In dat geval starten we zo snel mogelijk met de daadwerkelijke uitvoering hiervan. Niet alleen bouwwerkzaamheden behoren tot de diensten van onze aannemer bij Norg. We helpen u ook graag bij onderhoud aan uw pand!

Aannemer bij Norg voor onderhoud en renovatie

Maakt u momenteel gebruik van houten kozijnen? Het vervangen van deze kozijnen voor kunststof maakt uw pand duurzamer. Daarbij bespaart het u veel tijd. Kunststof hoeft maar eens in de zoveel maanden afgenomen te worden. Daar waar u houten kozijnen zeker eens per drie tot vier jaar opnieuw moet schilderen. Bouwbedrijf R. van der Sluis kan u als aannemer bij Norg adviseren over uw mogelijkheden en de kosten die het met zich meebrengt. Wij werken enkel met duurzame en kwalitatief zeer goede materialen. Zo kunt u hier een lange tijd mee vooruit.

Persoonlijk advies van een aannemer bij Norg

Laat u persoonlijk adviseren voorafgaand aan bouwwerkzaamheden in en rondom uw woning. Niet alleen kunnen we uw wensen toetsen op de haalbaarheid hiervan. Ook kunnen we u voorbeelden laten zien van werkzaamheden die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Het geeft u een beter beeld van de mogelijkheden die u heeft. Samen komen we tot een uitwerking van uw wensen, die past bij hetgeen u vooraf verwachtte!

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.