Aannemersbedrijf Drenthe

Wanneer u een huis of bedrijfspand wilt laten bouwen of renoveren dan gaat u natuurlijk op zoek naar een betrouwbaar aannemersbedrijf Drenthe. Want u wilt een grote opdracht niet in het water laten vallen door ondeugdelijke uitvoering. Ook de planning is belangrijk, het werk moet als het even kan wel op tijd worden opgeleverd omdat een verdere planning hier vaak op is afgestemd zoals bijvoorbeeld de opening of start van een bedrijf.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Doe een beroep op een betrouwbaar aannemersbedrijf Drenthe

Als u wilt dat uw bouw- of verbouwingswerkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd, dan doet u natuurlijk een beroep op de ervaren medewerkers van Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. Wij ontvangen graag uw opdracht of aanvraag voor een offerte. Wij denken graag met u mee over een acceptabele en haalbare planning van de werkzaamheden en zorgen ervoor dat u na afronding van de klus uitsluitend tevreden bent over het geleverde werk. Een bouwproject moet goed en tijdig worden afgerond en dat is waar wij voor staan.

Vraag direct een offerte aan voor uw verbouwing of nieuwbouw

Heeft u planen voor nieuwbouw of is uw pand aan een grondige renovatie toe? Neem dan vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V.. Leg uw plannen aan ons voor en wij sturen u een scherpe en goed gecalculeerde offerte. Wij gaan niet alleen voor de beste prijs maar ook voor de beste kwaliteit van het geleverde werk. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050 – 501 8028. Ook via e-mail zijn wij uiteraard bereikbaar, stuur uw bericht of verzoek voor een offerte naar info@rvandersluis.nl.