Hulp bij de ontwikkeling van een duurzame woning in Groningen

Steeds meer gezinnen streven naar een duurzame woning in Groningen. Dit is niet voor niets! Een duurzame woning zorgt doorgaans voor een lagere energierekening, vergt minder onderhoud en heeft een verhoogde woningwaarde. Op termijn zal het hierdoor makkelijker zijn om de woning weer te verkopen. Er zijn diverse manieren om een woning duurzamer te maken. Zo kunt u voor een moderne, groene dakbedekking kiezen. Een groen dak zorgt er minder warmte via het dak uit uw woning stroomt. Uw energieverbruik neemt hierdoor af! Ook het vervangen van houten kozijnen voor modellen van kunststof kan het overwegen waard zijn. Kunststof is niet alleen duurzaam, maar biedt ook een betere bescherming tegen inbrekers.

Duurzame woning in Groningen creëren

Bouwbedrijf R. van der Sluis helpt u graag bij de ontwikkeling van een duurzame woning in Groningen. We kunnen u helpen bij het bouwen van een geheel nieuwe woning, maar ook bij het verduurzamen van uw bestaande pand. Eerder gaven we al een aantal voorbeelden van de opties die u in zo’n geval heeft! Naast de kunststof kozijnen en een groen dak, zijn er verschillende manieren om de isolatie in huis duurzamer te maken. Kies voor het isoleren van de spouwmuur, laat een laag met isolatiemateriaal onder uw vloer aanbrengen of vul uw kruipruimte op, enzovoorts. Welke van deze opties heeft u al eens overwogen?

Advies bij ontwerp van duurzame woning in Groningen

Bent u benieuwd hoe u uw woning duurzamer zou kunnen maken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bouwbedrijf R. van der Sluis voorziet u graag van persoonlijk advies! Door samen uit te zoeken welke mogelijkheden u heeft, komt u makkelijker tot een weloverwogen keuze.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.