Een uniek en duurzaam huis bouwen in Groningen

Zoekt u een partner, die u helpt bij een huis bouwen in Groningen? Bouwbedrijf R. van der Sluis staat voor u klaar. Wij hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling en realisatie van woningen. Daarbij kunt u ook na de oplevering van uw droomhuis op onze hulp blijven rekenen voor het onderhoud en op termijn een aan- of verbouw. Laten we samen aan de slag gaan met het in kaart brengen van uw wensen. Ook laten we u graag voorbeelden zien van eerder opgeleverde projecten. Het geeft u een beeld van de mogelijkheden die u heeft!

Aanpak bij een huis bouwen in Groningen

Een huis bouwen in Groningen begint bij het uitwerken van een eerste plan. Hierbij houden we rekening met uw wensen, de duurzaamheid en kwaliteit van materialen en geleerde lessen uit het verleden. Zijn uw wensen volledig uitvoerbaar? Doet u er verstandig aan wijzigingen aan uw eigen plannen te overwegen? Enzovoorts. De duurzaamheid van materialen die we gebruiken zit onder meer in het onderhoud wat u hieraan uit moet voeren. Kies bijvoorbeeld voor kunststof kozijnen, in plaats van klassieke modellen van hout. Kunststof gaat normaliter zeker 50 jaar mee bij een normaal onderhoud.

Huis bouwen in Groningen met ons bouwbedrijf

Bent u enthousiast over hetgeen Bouwbedrijf R. van der Sluis voor u kan betekenen bij een huis bouwen in Groningen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. We plannen graag een afspraak met u in om nader kennis te maken en een eerste inventarisatie van uw wensen op te stellen. Samen werken we een plan uit voor de realisatie van uw droomhuis!

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.