Een huis laten bouwen in Drenthe

Zoekt u vakmanschap, dan zoekt u ons. Voor uitstekende service, goede prijzen en een mooi eindresultaat bent u bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. op de juiste plek. Wij zijn werkzaam in heel Drenthe, dus als u een vakkundig bouwbedrijf zoekt om uw huis in Drenthe te laten bouwen, komen wij graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. We kunnen dan uw wensen en de mogelijkheden bespreken zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken. 

Een professioneel bedrijf om uw huis te laten bouwen in Drenthe

Drenthe is een mooie provincie. Wij begrijpen het dan ook goed als u een huis wilt laten bouwen in Drenthe. U bent bij bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. aan het juiste adres voor dit soort nieuwbouwprojecten. Wij bieden u een totaalpakket aan van ontwerp tot bouwaanvraag tot de bouw zelf. Omdat wij dit voor u regelen, hoeft u zich hierover dus geen zorgen te maken. Wij streven altijd naar vakkundigheid, klantvriendelijkheid en zorgvuldigheid. Bij ons kunt u dus rekenen op een mooi en professioneel resultaat. 

Neem contact met op

Wilt u een huis laten bouwen in Drenthe en wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Wij staan altijd voor u klaar met professioneel advies en u kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Neem hiervoor contact met ons op. U kunt ons mailen op info@rvandersluis.nl en u kunt bellen naar 050-5018028. Ons bedrijf bevindt zicht aan de Dwazziewegen 11 in Roden. 

Opgeleverd project

MFA De Schans in Een
Er zijn 8 afbeeldingen beschikbaar.
Naam MFA De Schans in Een