Een huis laten bouwen in Drenthe

Zoekt u vakmanschap, dan zoekt u ons. Voor uitstekende service, goede prijzen en een mooi eindresultaat bent u bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. op de juiste plek. Wij zijn werkzaam in heel Drenthe, dus als u een vakkundig bouwbedrijf zoekt om uw huis in Drenthe te laten bouwen, komen wij graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. We kunnen dan uw wensen en de mogelijkheden bespreken zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken. 

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Een professioneel bedrijf om uw huis te laten bouwen in Drenthe

Drenthe is een mooie provincie. Wij begrijpen het dan ook goed als u een huis wilt laten bouwen in Drenthe. U bent bij bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. aan het juiste adres voor dit soort nieuwbouwprojecten. Wij bieden u een totaalpakket aan van ontwerp tot bouwaanvraag tot de bouw zelf. Omdat wij dit voor u regelen, hoeft u zich hierover dus geen zorgen te maken. Wij streven altijd naar vakkundigheid, klantvriendelijkheid en zorgvuldigheid. Bij ons kunt u dus rekenen op een mooi en professioneel resultaat. 

Neem contact met op

Wilt u een huis laten bouwen in Drenthe en wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Wij staan altijd voor u klaar met professioneel advies en u kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Neem hiervoor contact met ons op. U kunt ons mailen op info@rvandersluis.nl en u kunt bellen naar 050-5018028. Ons bedrijf bevindt zicht aan de Dwazziewegen 11 in Roden.