Nieuwbouw Groningen

Heeft u plannen op het gebied van nieuwbouw in Groningen en bent u op zoek naar een professionele en ervaren onderneming die deze plannen voor nieuwbouw in Groningen voor u kan realiseren? Dan bent u van harte welkom bij Bouwbedrijf R. van der Sluis BV. Als ervaren aannemer draaien wij ons hand niet om voor een groot project, maar ook kleine projecten in de nieuwbouw in Groningen zijn bij ons zeker welkom. Wij zetten ons altijd in om voor al onze klanten een uitmuntend eindresultaat neer te zetten.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw partner voor nieuwbouw in Groningen

Ons bouwbedrijf is gegarandeerd uw partner voor nieuwbouw in Groningen. Wij kunnen een jarenlange ervaring inzetten bij het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. Hierbij zijn wij zowel bedrijven als particulieren van dienst die wensen hebben op het gebied van nieuwbouw in Groningen. Wij horen graag wat uw verwachtingen en ideeën zijn, zodat wij de plannen betreffende de nieuwbouw in Groningen met u kunnen bespreken en tot een resultaat kunnen komen dat perfect bij u past. De klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Wanneer u interesse heeft in nieuwbouw in Groningen, dan bent u welkom bij Bouwbedrijf R. van der Sluis BV. Wij stellen uiteraard graag een vrijblijvende offerte voor u op, op basis van uw wensen en eisen. Ook voor meer informatie en advies kunt u natuurlijk contact opnemen. Bel naar 050 – 501 80 28 of stuur een mail naar info@rvandersluis.nl. Ons bouwbedrijf is te vinden aan de Dwazziewegen 11 in Roden.