Nieuwbouw Marum

Aan de slag met nieuwbouw in Marum

Wanneer u onlangs een kavel gekocht heeft in Marum of de omgeving hiervan, breekt er een spannende tijd aan. Heeft u al plannen gemaakt voor uw nieuwbouw bij Marum? Welke materialen wilt u terug laten komen in het pand? Bouwbedrijf R. van der Sluis begeleidt u graag bij het uitwerken van uw plannen. Vaak komt er dermate veel op u af bij een nieuwbouwproject, dat het heel lastig kan zijn om het overzicht te behouden. Door u te wijzen op de verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden, maken we dit makkelijker voor u. Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn?

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Advies voor nieuwbouw in Marum

Vaak begint het maken van plannen voor uw nieuwbouw in Marum met een eerste inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moet de woning straks voldoen? Op basis van uw wensen beginnen we met het uitwerken hiervan, om tot een passend plan van aanpak te komen. Door u te adviseren op basis van de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, helpen we u steeds weer de volgende stap te zetten. Sluit het plan van aanpak volledig aan op uw wensen? In dat geval starten we met de uitvoering van uw nieuwbouw bij Marum.

Kennismaken voor uitvoering nieuwbouw bij Marum

Start u binnenkort ook met uw nieuwbouw bij Marum? Neem eens contact met ons op voor een eerste kennismaking. We laten u graag een aantal voorbeelden zien van reeds uitgevoerde projecten. Ook kunnen we alvast een eerste inventarisatie van uw wensen maken. Hoewel starten met nieuwbouw in Marum best spannend kan zijn, moet het vooral leuk blijven; de realisatie van uw droomhuis!