Allround bouwbedrijf voor nieuwbouw in Roden, Drenthe

Bent u op zoek naar een allround bouwbedrijf in Roden, Drenthe voor de realisatie van uw nieuwbouw? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want dat bouwbedrijf heeft u gevonden in de vorm van R. van der Sluis. Wij kunnen u van het begin tot het eind helpen om de nieuwbouw te realiseren die u wilt. Of het nou gaat om een woning, kantoor of bedrijfspand, wij staan voor u klaar. Onze fullservice dienstverlening houdt in dat we eerst met u uw ideeën bespreken, die uiteindelijk voortvloeien in een ontwerp. Alvorens het bouwen begint vragen we ten tweede een bouwvergunning aan. Vervolgens realiseren wij de nieuwbouw zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Van idee nieuwbouw in Roden, Drenthe tot ontwerp

Zoals gezegd gaan we allereerst aan de slag met het idee dat u heeft voor nieuwbouw in Roden, Drenthe. Dat kan natuurlijk van alles zijn. Wij horen graag wat uw ideeën zijn en helpen u met het concreet maken van deze plannen. Dat doen we door u te laten zien welke andere mogelijkheden er zijn, maar ook door u te inspireren met voorbeelden van allerlei soorten nieuwbouw die wij hebben gerealiseerd. Vervolgens is het de bedoeling dat uw ideeën uiteindelijk concreet worden in een ontwerp.

Laat uw nieuwbouw in Roden, Drenthe zorgeloos plaatsvinden

Zodra het ontwerp voor uw nieuwbouwplannen in Roden, Drenthe klaar is, hoeft u vrijwel niets meer te doen voor de verbouwing. Wij regelen alles. Dat begint bij het indienen van een bouwaanvraag, waarna wij vervolgens vakkundig en efficiënt beginnen met de nieuwbouw. Door onze ontzorgende manier van werken heeft u uiteindelijk zo weinig mogelijk last van het bouwen. Wilt u graag meer informatie van ons over nieuwbouw in Roden, Drenthe, dan horen wij graag van u.