Dakrenovatie 3 woningen

Voor drie woningen op rij hebben wij een dakrenovatie uitgevoerd. Alle oude pannen inclusief panlatten zijn eerst verwijderd. Het dakhout is volledig schoon gemaakt en de rotte delen zijn vervangen. Wij hebben dakfolie over de bestaande tengels gespannen, zodat eventueel lekwater via de dakfolie wordt afgevoerd naar de dakgoot.

Daarna zijn de nieuwe panlatten geplaatst en konden de nieuwe dakpannen gelegd worden. Bij één van de woningen zijn de oude dakramen vervangen door nieuwe en is er één komen te vervallen. De gezamelijke schoorsteen bleek erg slecht te zijn en in overleg hebben we besloten deze te verwijderen. Het kanaal bleek alleen voor natuurlijke ventilatie te zorgen en wij hebben een ventilatiepijp hiervoor teruggeplaatst. Door deze dakrenovatie is er een dak ontstaan dat weer jaren mee kan.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Corona beleid

Geachte heer, mevrouw,

In verband met het coronavirus zijn wij voorlopig genoodzaakt ons kantoor te sluiten van 16 maart tot en met 6 april. Omdat wij gezondheid belangrijk vinden, nemen we geen enkel risico. U zult begrijpen dat wij fysieke contacten zoveel mogelijk zullen opschorten tot 6 april.

Wilt u toch langskomen dan alleen op afspraak en bent u van harte welkom. Anders communiceren wij graag met u middels telefoon en/of mail en daar gewenst met een online videoverbinding.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij danken u voor uw begrip.