Gevelrenovatie Rabobank

Voor Rabobank Noordenveld West Groningen hebben wij een gevelrenovatie uitgevoerd bij het hoofdkantoor in Leek.

De reden hiervoor was dat de oude gevelpanelen door de jaren heen fors verkleurd waren. Hierdoor leek het alsof de gevel sterk vervuild was. Alle gevelpanelen met houtnerfstructuur, tezamen met het aluminium ophangsysteem en de achterliggende isolatie zijn door ons verwijderd. Wij hebben nieuwe, hoogwaardige, isolatie, aangebracht, met daar overheen een uv-bestendige damp-open folie. Door de toepassing van deze folie is het mogelijk dat de constructie blijft ademen naar buiten, maar dat er geen vocht van buiten naar binnen kan toetreden.

Hierna is het bestaande ophangsysteem herplaatst en zijn de nieuwe Trespa gevelpanelen bevestigd. Hierbij is veel aandacht besteed aan de detaillering voor wat betreft de ventilatiemogelijkheden, kozijnaansluitingen en de diverse afwerkingen. Dit alles heeft geresulteerd in een mooi gevelaanzicht waar de Rabobank uitermate tevreden mee is.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.