Verbouw kantoor A&E Trading

Het kantoor van A&E Trading gevestigd aan het Lorentzpark 13 te Leek is verbouwd met als doel meer openheid en transparantie te creëren op de werkvloer. Door het verwijderen van diverse muren is er één grote ruimte ontstaan. Hierdoor kunnen de medewerkers gemakkelijker contact met elkaar maken en wordt de onderlinge beleving verbeterd.

Ook op het gebied van klimaatbeheersing is er een enorme verbetering opgetreden. In de oude situatie was het inregelen van de juiste temperatuur op de diverse werkplekken erg moeilijk. Doordat er nu één ruimte is ontstaan is dat wel mogelijk.

Er is een nieuw plafond geplaatst en andere vloerbedekking gelegd. De deur die er nog is, is uitgevoerd in glas waardoor er een transparant geheel is ontstaan. De werkplekken zijn ingericht met in hoogte verstelbare bureaus en vaste opbergkasten. De gasten worden ontvangen bij de balie die centraal in de ruimte staat.

Door deze ingreep heeft A&E Trading een mooie ruimte gekregen waarin met veel plezier gewerkt kan worden.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.