Verbouw Rabobank Zuidhorn

De Rabobank vestiging in Zuidhorn is verhuisd, hiervoor is een leegstaande unit omgebouwd tot een Rabobank winkelconcept waar de nadruk wordt gelegd op virtueel bankieren. Naast het technische gebeuren gaat het hier over vertrouwen en gemak. Het ontwerp heeft transparantie als basis, hetgeen onder meer tot uiting komt in de volledig glazen spreekkamers. Veiligheid staat voorop: klanten en personeel zijn steeds in elkaars zicht. Aan het speciaal ontworpen meubel kunnen klanten zitten, staan of hangen en met hun eigen mobiele apparatuur- of via het internet ter plaatse- leren omgaan met digitaal bankieren.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Corona beleid

Geachte heer, mevrouw,

In verband met het coronavirus zijn wij voorlopig genoodzaakt ons kantoor te sluiten van 16 maart tot en met 6 april. Omdat wij gezondheid belangrijk vinden, nemen we geen enkel risico. U zult begrijpen dat wij fysieke contacten zoveel mogelijk zullen opschorten tot 6 april.

Wilt u toch langskomen dan alleen op afspraak en bent u van harte welkom. Anders communiceren wij graag met u middels telefoon en/of mail en daar gewenst met een online videoverbinding.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij danken u voor uw begrip.