Verbouw woning te Vries

De woning heeft een complete facelift ondergaan aan binnen- en buitenkant. Er is een stuk van tien vierkante meter bij de woning aangekomen, zodat er een mooie ruime woonkeuken ontstaat. Door het gebruik van veel glas in de achtergevel en de lichte kleuren in de woning en overkapping, behoudt de bestaande woonkamer genoeg licht. De veranda is opgebouwd uit duurzame producten zoals vlonderdelen van inlands eiken en een gevelbekleding van plato rabat. De veranda biedt de mogelijkheid om ook tijdens de koudere dagen toch te genieten van het buitenleven.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Corona beleid

Geachte heer, mevrouw,

In verband met het coronavirus zijn wij voorlopig genoodzaakt ons kantoor te sluiten van 16 maart tot en met 6 april. Omdat wij gezondheid belangrijk vinden, nemen we geen enkel risico. U zult begrijpen dat wij fysieke contacten zoveel mogelijk zullen opschorten tot 6 april.

Wilt u toch langskomen dan alleen op afspraak en bent u van harte welkom. Anders communiceren wij graag met u middels telefoon en/of mail en daar gewenst met een online videoverbinding.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij danken u voor uw begrip.