Gedateerd pand in Roden, Drenthe? Kies voor renovatie

Heeft u een monumentaal of gedateerd pand in Roden, Drenthe en wilt u ervoor zorgen dat het pand voldoet aan de eisen van vandaag de dag? Kies dan voor renovatie. Bouwbedrijf R. van der Sluis uit Roden kan dat voor u uitvoeren. Bij renovatie kunt u denken aan verschillende werkzaamheden, zoals:

  • betere isolatie van muren en dak
  • plaatsen van nieuwe keuken
  • plaatsen van nieuw sanitair.

Een renovatie heeft als doel dat een woning of pand vernieuwd wordt en het voldoet aan de maatstaven en wensen van tegenwoordig. Wij kunnen al deze werkzaamheden en meer voor u realiseren.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Monumentaal pand in Roden, Drenthe herstellen? Kies voor restauratie

Naast renovatie kunnen we ook voor restauratie van een monumentaal pand zorgen. Waar renovatie vooral staat voor vernieuwing staat restauratie vooral voor herstel. Bij een restauratie wordt dan ook getracht om een woning of pand zoveel mogelijk te herstellen in zijn oorspronkelijke staat. Heeft u dat liever dan uw woning of pand compleet te vernieuwen, kies dan voor restauratie.

Renovatie-/restauratiewerkzaamheden in Roden, Drenthe in kaart brengen

Wilt u graag dat wij uw woning of pand renoveren/restaureren dan komen we graag bij u langs om inzichtelijk te krijgen wat er allemaal nodig is. We bespreken uw situatie en uw wensen qua herstel of vernieuwing en kijken zelf naar de huidige status van de woning of het pand. Samen komen we tot een plan van aanpak en kunnen we binnen zeer korte termijn beginnen met de renovatie/restauratie van uw woning of pand. Wilt u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken met ons voor een renovatie in Roden, Drenthe, neem dan gerust contact met ons op.