Renovatiebedrijf Peize

Renovatiebedrijf bij Peize

Heeft uw woning of bijvoorbeeld bedrijfspand een grondige opknapbeurt nodig? Bouwbedrijf R. van der Sluis helpt u hier graag bij. Wij pakken uw pand aan, zodat deze na uitvoering van de renovatie aansluit bij de hedendaagse standaarden. Hierbij logischerwijs sterk rekening houdend met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Niet alleen bieden we u onze diensten als renovatiebedrijf bij Peize aan; ook voor een restauratie van bijvoorbeeld een monumentaal pand kunt u op onze vakmensen rekenen. We zorgen dat het pand terugkeert naar diens oorspronkelijke staat.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Plannen maken met ons renovatiebedrijf bij Peize

Als ervaren renovatiebedrijf bij Peize starten we met een inventarisatie van uw wensen. Wilt u uw volledige woning grondig laten renoveren, of kiest u voor de renovatie van bijvoorbeeld een losse keuken of badkamer? Welke materialen wilt u bij deze renovatie gebruiken? Kiest u direct voor het verbeteren van de isolatiewaarde van uw pand? Ons renovatiebedrijf bij Peize legt de verschillende mogelijkheden die u in dat geval heeft graag aan u voor. Loont het voor u om de spouwmuur of bijvoorbeeld kruipruimte te isoleren? Doet u er verstandig aan de bestaande ruiten en houten kozijnen te vervangen voor een alternatief met een lagere Ug-waarde? Enzovoorts.

Advies van ervaren renovatiebedrijf bij Peize

De jarenlange ervaring die wij als renovatiebedrijf bij Peize hebben in het uitvoeren van renovaties en restauraties, gebruiken we graag om u persoonlijk te adviseren. Waarmee dient u rekening te houden bij een renovatie? Op welke manier kunt u de restauratie van een monumentaal pand het beste aanpakken? Samen zorgen we dat uw woning of bedrijfspand straks naadloos aansluit op uw wensen, passend bij de laatste standaarden binnen de bouwsector.