Verbouw Haren

Bouwbedrijf R. van der Sluis BV is uw professional in verbouw in Haren en omstreken. Wanneer u interesse heeft in werkzaamheden op het gebied van verbouw in Haren, dan vertellen wij u graag meer over wat wij voor u kunnen doen. Wij hebben een jarenlange ervaring binnen de branche en kunnen dan ook altijd een eindresultaat garanderen dat aan al uw verwachtingen tegemoet komt. Natuurlijk bespreken wij vooraf de mogelijkheden met u en denken wij met u mee over uw verbouw plannen in Haren.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw ervaren onderneming in verbouw in Haren en regio

Voor mensen met verbouw plannen in Haren staan wij klaar met een zeer complete service. Wij werken niet alleen in Haren, maar wij zijn actief in de hele regio. Wij zijn namelijk gevestigd aan de Dwazziewegen 11 in Roden. Vanaf deze locatie gaan wij dagelijks aan de slag voor onze klanten die plannen hebben op het gebied van verbouw in Haren. Wij werken met u samen om tot het beste resultaat voor u te komen. Wij nemen de mogelijkheden voor verbouw in Haren met u door en zorgen, samen met u, voor een ontwerp dat bij u past.

Neem contact met ons op

Bouwbedrijf R. van der Sluis BV is u graag van dienst wanneer u een aannemer nodig heeft voor het professioneel uitvoeren van uw plannen voor verbouw in Haren. U kunt bellen naar 050 – 501 80 28 of mailen naar info@rvandersluis.nl voor meer informatie, voor persoonlijk advies of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.