Laat verbouw in Roden, Drenthe vakkundig uitvoeren

Heeft u verbouwplannen voor uw woning of pand in Roden, Drenthe en verlangt u een vakkundige aanpak? Kies dan voor het allround bouwbedrijf R. van der Sluis. Wij kunnen tal van verschillende bouwklussen voor u uitvoeren, zijn heel flexibel, maar bovenal vakkundig. Daardoor kunt u vertrouwen op een zeer gedegen en kwalitatieve uitvoering van de verbouwing.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de plannen voor uw verbouwing in Roden, Drenthe?

Wat bent u precies van plan bij de verbouwing in Roden, Drenthe? Bij een verbouwing kunt u natuurlijk denken aan verschillende dingen, zoals het ophogen van het plafond en het creëren van een nieuwe ruimte door meerdere ruimtes samen te brengen. Laat weten wat uw ideeën zijn en wij denken graag met u mee. Wij laten u zien wat er bijvoorbeeld allemaal mogelijk is, scherpen uw ideeën aan en zorgen ervoor dat uw ideeën concreet worden omgezet tot een ontwerp.

Een ontzorgende, zorgeloze verbouwing in Roden, Drenthe

Kiest u ervoor om uw verbouwing in Roden, Drenthe door bouwbedrijf R. van der Sluis uit te laten voeren, dan kiest u voor een zorgeloze verbouwing dankzij onze ontzorgende manier van werken. Wij zorgen er namelijk voor dat u geen omkijken heeft naar de verbouwing. We brengen uw ideeën over op papier, dienen een bouwaanvraag voor u in en realiseren de gehele verbouwing. Op die manier kunt u binnenkort genieten van hetgeen wat door de verbouwing is gerealiseerd. Wilt u meer informatie over een verbouwing in Roden, Drenthe of graag met ons om tafel, neem dan contact met ons op.