Aan de slag met een verbouwing in Groningen

Bent u niet langer tevreden over de indeling van uw woning? Is de badkamer of keuken verouderd en moet deze vervangen worden? In beide gevallen kan een verbouwing in Groningen het overwegen waard zijn. Mogelijk combineert u de verbouwing met een aanbouw aan uw woning, om zo meer ruimte te hebben in huis. Ideaal wanneer u aan gezinsuitbreiding denkt, of wanneer uw kinderen ouder beginnen te worden. Voor de uitvoering van een verbouwing in Groningen kunt u rekenen op Bouwbedrijf R. van der Sluis. Wij hebben een ruime ervaring in bouwwerkzaamheden en helpen u graag uw droomwoning te realiseren.

Verbouwing in Groningen met duurzame materialen

Bij een verbouwing in Groningen maken we gebruik van bijzonder duurzame materialen. Op deze manier zult u veel plezier hebben van uw nieuw ingerichte woning! Daarbij voorkomt dit, dat u in de komende jaren al veel onderhoud aan de woning uit moet voeren. Voordat we aan de verbouwing in Groningen beginnen, inventariseren we uw wensen. Mogelijk heeft u ook op het gebied van materialen specifieke eisen voor de uitvoering van de verbouwing. Kiest u bijvoorbeeld voor een houten kozijn, of toch voor een model van kunststof?

Advies bij een verbouwing in Groningen

Niet alleen inventariseren we uw wensen bij een verbouwing in Groningen. Ook denken we graag met u mee. Wat zijn geschikte materialen? Is het verstandig om de plannen voor de verbouwing iets aan te passen, om zo het meerwerk rond de verbouwing te kunnen beperken? Meerwerk zit onder meer in het moeten verleggen van leidingen. Iets wat soms voorkomen kan worden, door de plannen iets bij te stellen. Het in kaart brengen van uw mogelijkheden zal het makkelijker maken om tot een weloverwogen keuze te komen.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.