Woning bouwen Drenthe

Wilt u een woning laten bouwen in Drenthe? Dan zoekt u uiteraard een betrouwbare partij die de woning kan bouwen op basis van uw wensen en eisen. In dit geval bent u aan het juiste adres bij Bouwbedrijf R. van der Sluis BV. Onze onderneming is te vinden aan de Dwazziewegen 11 in Roden. Als ervaren bouwbedrijf kunnen wij uw wensen en eisen omzetten naar een woning op maat. Hierdoor kunt u door ons altijd een woning laten bouwen in Drenthe die aan al uw verwachtingen voldoet. Wij bespreken alles van tevoren goed door met u, zodat u precies weet hoe de planning eruit ziet.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Een maatwerk woning laten bouwen in Drenthe

Het kan natuurlijk zijn dat u een woning heeft gezien die u voor uzelf wilt laten bouwen, maar het komt vaker voor dat mensen specifieke eisen hebben wanneer zij een woning laten bouwen in Drenthe. De woning voldoet dan aan alle persoonlijke voorkeuren. Dit is natuurlijk ideaal, zeker wanneer u de rest van uw leven in de woning wilt blijven wonen. Door zelf een woning te laten bouwen in Drenthe kunt u optimaal rekening houden met wat u nodig heeft, met wat u mooi vindt en natuurlijk ook met wat de toekomst misschien nog brengt. Als u een maatwerk woning wilt laten bouwen in Drenthe, dan realiseren wij deze woning graag voor u.

Contact

U bent bij ons van harte welkom als u een woning wilt laten bouwen in Drenthe. Voor meer informatie en advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 050 – 50 180 028 of stuur een mail naar info@rvandersluis.nl.

Corona beleid

Geachte heer, mevrouw,

In verband met het coronavirus zijn wij voorlopig genoodzaakt ons kantoor te sluiten van 16 maart tot en met 6 april. Omdat wij gezondheid belangrijk vinden, nemen we geen enkel risico. U zult begrijpen dat wij fysieke contacten zoveel mogelijk zullen opschorten tot 6 april.

Wilt u toch langskomen dan alleen op afspraak en bent u van harte welkom. Anders communiceren wij graag met u middels telefoon en/of mail en daar gewenst met een online videoverbinding.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij danken u voor uw begrip.