Uw nieuwe woning laten bouwen in Groningen

Op zoek naar een nieuwe woning? Bouwbedrijf R. van der Sluis helpt u graag bij de ontwikkeling hiervan. Na een inventarisatie van uw wensen helpen we u tot een passend ontwerp voor de woning te komen. Kiest u voor een modern huis met veel licht, of geeft u de voorkeur aan een klassieke stijl? Het voordeel van zelf een woning laten bouwen is de mogelijkheid om deze naadloos op uw wensen aan te laten sluiten. Daar waar dit bij bestaande woningen vaak niet zo is. Heeft u al een beeld bij uw droomwoning?

Woning laten bouwen in Groningen met duurzame materialen

Al bij het ontwerpen van uw woning zullen we u wijzen op de mogelijkheden om duurzame materialen te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan kunststof kozijnen, in plaats van kozijnen van hout. Kunststof gaat niet alleen veel langer mee, maar vergt ook minder onderhoud. Het is voldoende om kunststof eens per jaar af te nemen en in de was te zetten. Zo behoudt het materiaal zijn nette look! Daarbij raden we u aan de woning op verschillende manieren te isoleren. Denk aan het gebruik van isolatieglas, isolatie onder de vloer, een geïsoleerde spouwmuur, enzovoorts. Het verlaagt het energieverbruik binnen uw huishouden.

Meer informatie over woning laten bouwen in Groningen

Wilt u meer weten over een woning laten bouwen in Groningen? Neem eens contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies over uw mogelijkheden. Zodra het ontwerp van uw nieuwe woning af is, beginnen we aan de bouw hiervan. Onze expertise in het bouwen en onderhouden van woningen maakt dat het eindresultaat volledig aan zal sluiten op uw wensen.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.