Aanbouw en verbouw

Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. is allround in haar bouwwerkzaamheden en multi-inzetbaar. U kunt ons onder andere inschakelen voor aanbouw en verbouw van uw woning of bedrijfspand.

Afgeronde aanbouw en verbouw projecten:

Aanbouw

Onder aanbouw verstaan wij allerlei objecten die aan een huis of bedrijfspand kunnen worden gebouwd zoals een erker, serre, bijkeuken, dakkapel of garage. Een aanbouw is een grote wens van velen die wij zorgvuldig en vakkundig in vervulling kunnen laten gaan.

Wij gaan met u om tafel om uw ideeën over uw aanbouw te bespreken, tonen initiatief door met eigen ideeën te komen en laten u ook zien hoe het anders kan door alternatieven aan te dragen. Samen komen we tot het gewenste ontwerp, waarna onze professionele vakmensen de eerste stappen nemen om uw aanbouw te realiseren.

Verbouw

Bij het verbouwen van een woning kan het gaan om allerlei klussen, zoals het vervangen van een plafond, het doorbreken van een muur of het realiseren van een nieuwe badkamer. Bent u van plan om uw woning te verbouwen? Dan kan Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. u hier heel goed bij helpen. Wij voorzien u van advies, helpen om uw ideeën concreet te maken en om ze vakkundig uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing zorgeloos verloopt.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Keuzes maken bij een aanbouw en verbouw

Bij de realisatie van een aanbouw en verbouw komt veel kijken. U heeft tegenwoordig keuze uit tal van verschillende materialen, met ieder zijn voor- en nadelen. Daar komt bij dat deze materialen in een groot aantal kleuren en bijvoorbeeld met of zonder houtnerf worden aangeboden. Bouwbedrijf R. van der Sluis heeft een jarenlange ervaring in de realisatie van uiteenlopende bouwwerkzaamheden. Deze ervaring komt niet alleen van pas bij het uitvoeren van een verbouwing of het plaatsen van een aanbouw; ook kunnen we u op voorhand adviseren over de keuzes die gemaakt moeten worden bij een aanbouw en verbouw.

Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen

Wanneer u voor een aanbouw of verbouw kiest, wilt u verzekerd zijn van een oplossing waar u jaren plezier van heeft. Om deze reden maken onze vakmensen uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het zijn duurzame materialen die in veel gevallen maar weinig onderhoud nodig hebben. Zo kunt u een lange tijd vooruit! Wilt u meer weten over de onderhoudsvriendelijkheid van de verschillende materialen die u bij een aanbouw en verbouw kunt gebruiken? We adviseren u hier graag over.

Aan de slag met het maken van plannen

Laten we aan de slag gaan met het maken van plannen voor de aanbouw of verbouw die u wilt laten realiseren. We maken graag nader kennis met u, om een eerste inventarisatie te kunnen doen van uw wensen en de behoeften die u heeft. Op basis hiervan werken we samen met u aan een helder plan van aanpak voor uw aanbouw of verbouw. Pas wanneer het plan u tevreden stemt, gaan we aan de slag met de uitvoering. Het maakt dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan en op voorhand weet waar u aan toe bent.