Aannemer Drenthe

Aannemer Drenthe

Heeft u een aannemer in Drenthe nodig waaraan u met een gerust hart uw project kunt uitbesteden? Dan is het een goed idee om eens nader kennis te maken met Bouwbedrijf R. van der Sluis BV. Wij kunnen u volledig naar wens van dienst zijn wanneer u een aannemer in Drenthe nodig heeft. Door onze ruime ervaring kunnen wij voor u klaarstaan wanneer u een relatief klein project heeft, maar kunnen wij ook optreden als uw aannemer in Drenthe bij zeer grote projecten. Wij vinden het vooral belangrijk dat u altijd kunt rekenen op het beste eindresultaat van de werkzaamheden en daar zetten wij ons volledig voor in.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Een ervaren en betrouwbare aannemer in Drenthe

Bouwbedrijf R. van der Sluis BV is door de jaren heen al veel klanten naar wens van dienst geweest. Bij ons staat de klanttevredenheid hoog in het vaandel en dit merkt u aan alles. Wanneer u bij ons komt voor een aannemer in Drenthe, dan bespreken wij graag met u wat uw wensen en eisen zijn. Wilt u wellicht aanbouw, verbouw, restauratie of renovatie? Alles is mogelijk. Als uw ervaren aannemer in Drenthe passen wij onze dienstverlening perfect aan op wat uw verwachtingen zijn. Zo kunnen wij u altijd blij maken met een eindresultaat dat uw verwachtingen zal overtreffen. U zult er zeker geen spijt van krijgen om voor ons te kiezen als uw aannemer in Drenthe. 

Neem contact op

Als u een aannemer in Drenthe nodig heeft, dan kunt u eens vrijblijvend contact opnemen met Bouwbedrijf R. van der Sluis BV. U kunt telefonisch contact opnemen via 050 – 50 180 028 of mailen naar info@rvandersluis.nl. Onze onderneming is te vinden aan de Dwazziewegen 11 in Roden.