Eventuele tekst

Aannemer Groningen

Met de nodige ervaring in huis, heeft bouwbedrijf R. van der Sluis zijn naam hoog te houden. Zo ook in Groningen, waar wij onze bouwactiviteiten kunnen realiseren en coördineren. Aannemer Groningen is in dit geval uw adres voor al uw bouw- of verbouwactiviteiten. Wij werken voor en met particulieren en bedrijven, bij het tot stand brengen van onderhoud. Wij realiseren daarnaast ook aan- en verbouw en natuurlijk nieuwbouw. Samen met u als opdrachtgever kunnen wij het gewenste bouwproject realiseren.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

De activiteiten van aannemer Groningen

Bij aannemer Groningen kunnen wij aan al uw wensen en eisen tegemoetkomen. Dit doen wij op de gebieden nieuwbouw, onderhoud, aan- en verbouw, renovatie en restauratie. Elk gebied vraagt om specifieke kennis en vakmanschap. Wij streven altijd naar het beste en mooiste resultaat. Bij bouwbedrijf R. van der Sluis ontwerpen en dienen wij de bouwaanvraag van de nieuwbouw in, waarna deze wordt gerealiseerd. Bij het onderhoud kunt u denken aan bijvoorbeeld het vervangen van deuren, kozijnen, dakpannen en goten. Voor de renovatie en restauratie van uw panden staan onze experts klaar om uw van het beste advies te voorzien. Ook zijn wij in te zetten voor het vervangen van voegwerk. Bij uw verbouwing of de extra aanbouw kunt u bij ons terecht voor de beste oplossingen.

Contact voor advies, informatie of een offerte

Wij staan klaar om u van dienst te zijn bij al uw vragen en verzoeken. U kunt onze vestiging aan de Dwazziewegen 11 in Roden bezoeken, maar ook bellen naar: 050 5018028 of mailen naar: info@rvandersluis.nl.