Renovatie en restauratie

Renoveren betekent gedateerde woningen onderhanden nemen en laten voldoen aan de eisen van deze tijd. Restaureren betekent monumentale panden herstellen naar de oorspronkelijke staat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en vakkundigheid.

Renovatie
Een gedateerde woning met een oude keuken of slecht geïsoleerd wordt door ons vaak onderhanden genomen. Wij zorgen ervoor dat een woning aan de eisen van deze tijd gaat voldoen en het woongenot bevordert.

Restauratie
Een monumentaal pand straalt geschiedenis uit. Om die prachtige geschiedenis te waarborgen kan het nodig zijn om te restaureren. Het uitgangspunt is hierbij altijd om het pand te herstellen naar de oorspronkelijke staat en geen afbreuk te doen aan de uitstraling en authenticiteit. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten hoe ze met grote zorgvuldigheid en vakkundigheid een monumentaal pand moeten restaureren. Daarmee is de restauratie van een monumentale woning of pand bij Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. in veilige handen.

Wilt u renoveren of restaureren? Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om een mooi eindresultaat te realiseren. Neem contact met Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. op voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak.

offerte aanvragen bouwwerkzaamheden

Opgeleverd project

MFA De Schans in Een
Er zijn 8 afbeeldingen beschikbaar.
Naam MFA De Schans in Een