Renovatie en restauratie

Renoveren betekent gedateerde woningen onderhanden nemen en laten voldoen aan de eisen van deze tijd. Restaureren betekent monumentale panden herstellen naar de oorspronkelijke staat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en vakkundigheid.

Afgeronde renovatie en restauratie projecten:

Renovatie

Een gedateerde woning met een oude keuken of slecht geïsoleerd wordt door ons vaak onderhanden genomen. Wij zorgen ervoor dat een woning aan de eisen van deze tijd gaat voldoen en het woongenot bevordert.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Restauratie

Een monumentaal pand straalt geschiedenis uit. Om die prachtige geschiedenis te waarborgen kan het nodig zijn om te restaureren. Het uitgangspunt is hierbij altijd om het pand te herstellen naar de oorspronkelijke staat en geen afbreuk te doen aan de uitstraling en authenticiteit. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten hoe ze met grote zorgvuldigheid en vakkundigheid een monumentaal pand moeten restaureren. Daarmee is de restauratie van een monumentale woning of pand bij Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. in veilige handen.

Wilt u renoveren of restaureren? Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om een mooi eindresultaat te realiseren. Neem contact met Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. op voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak.