Bouwbedrijf Groningen

Bent u op zoek naar een goed bouwbedrijf in Groningen? Dan bent u bij bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. uit Roden aan het goede adres. Wij zijn een allround bouwbedrijf en kunnen verschillende diensten voor u verrichten. Vakmanschap en klantgericht werken staan bij ons voorop en klanttevredenheid is ons doel. Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat u kunt inzetten op een verscheidenheid aan diensten.

Allround Bouwbedrijf Groningen: onze dienstverlening

Onze dienstverlening is te verdelen in vier verschillende categorieën. Allereerst kunt u ons zowel voor de particuliere als de zakelijke markt inhuren voor een nieuwbouwproject. Hierbij zijn wij van begin tot eind in te zetten: van het ontwerp tot het realiseren van de nieuwbouw. Ook voor onderhoud aan gebouwen zijn wij in te huren. Wilt u uw huidige woning aanpassen? Bijvoorbeeld een aanbouw doen omdat u meer ruimte nodig hebt? Met een aanbouw of verbouwing zijn wij u ook graag van dienst. Is uw pand toe aan renovatie of restauratie? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u dus meer informatie over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvend advies? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 050 5018028. Stelt u uw vraag liever per e-mail? Ook dat is mogelijk, stuur uw vraag dan naar info@rvandersluis.nl. Binnenlopen bij ons kan natuurlijk ook. Kom dan langs op de Dwazziewegen 11 te Roden en wij beantwoorden meteen al uw vragen.

Opgeleverd project

MFA De Schans in Een
Er zijn 8 afbeeldingen beschikbaar.
Naam MFA De Schans in Een