Bouwbedrijf Groningen

Bent u op zoek naar een goed bouwbedrijf in Groningen? Dan bent u bij bouwbedrijf R. van der Sluis B.V. uit Roden aan het goede adres. Wij zijn een allround bouwbedrijf en kunnen verschillende diensten voor u verrichten. Vakmanschap en klantgericht werken staan bij ons voorop en klanttevredenheid is ons doel. Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat u kunt inzetten op een verscheidenheid aan diensten.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Allround Bouwbedrijf Groningen: onze dienstverlening

Onze dienstverlening is te verdelen in vier verschillende categorieën. Allereerst kunt u ons zowel voor de particuliere als de zakelijke markt inhuren voor een nieuwbouwproject. Hierbij zijn wij van begin tot eind in te zetten: van het ontwerp tot het realiseren van de nieuwbouw. Ook voor onderhoud aan gebouwen zijn wij in te huren. Wilt u uw huidige woning aanpassen? Bijvoorbeeld een aanbouw doen omdat u meer ruimte nodig hebt? Met een aanbouw of verbouwing zijn wij u ook graag van dienst. Is uw pand toe aan renovatie of restauratie? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u dus meer informatie over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvend advies? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 050 5018028. Stelt u uw vraag liever per e-mail? Ook dat is mogelijk, stuur uw vraag dan naar info@rvandersluis.nl. Binnenlopen bij ons kan natuurlijk ook. Kom dan langs op de Dwazziewegen 11 te Roden en wij beantwoorden meteen al uw vragen.

Corona beleid

Geachte heer, mevrouw,

In verband met het coronavirus zijn wij voorlopig genoodzaakt ons kantoor te sluiten van 16 maart tot en met 6 april. Omdat wij gezondheid belangrijk vinden, nemen we geen enkel risico. U zult begrijpen dat wij fysieke contacten zoveel mogelijk zullen opschorten tot 6 april.

Wilt u toch langskomen dan alleen op afspraak en bent u van harte welkom. Anders communiceren wij graag met u middels telefoon en/of mail en daar gewenst met een online videoverbinding.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij danken u voor uw begrip.