Bouwbedrijf Grootegast

Wilt u uw huis uitbreiden met een ruime aanbouw of een mooie, lichte erker? Of zoekt u een professioneel bedrijf dat u kan helpen met het realiseren van uw droomhuis? Bouwbedrijf R. van der Sluis kan u in het gehele proces begeleiden. Wij zijn een bouwbedrijf dat een zeer breed scala aan werkzaamheden voor u kan uitvoeren. Daarbij zijn wij ervaren in alle facetten die bij een bouwproject komen kijken, van ontwerp en oplevering, tot onderhoud en renovatie. Bovendien staat bij iedere klus die wij aanpakken ons vakmanschap voorop.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Allround bouwbedrijf Grootegast voor al uw klussen

Wanneer u een allround bouwbedrijf Grootegast zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren zowel grote als kleine klussen uit, op het gebied van nieuwbouw, aanbouw en verbouw. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden en voor renovatie of restauratie van gedateerde dan wel monumentale panden. Wij voeren alle werkzaamheden met de grootste zorgvuldigheid uit en onze vakmensen streven altijd naar een mooi eindresultaat, dat nauw aansluit bij uw wensen.

Vakmanschap bij elke bouwklus in Grootegast

Heeft u een vakman nodig voor werkzaamheden aan uw woning? Of wilt u de mogelijkheden van een nieuwbouwproject met ons bespreken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 050 5018028 of door te mailen naar info@rvandersluis.nl. Voor een indicatie van de kosten stellen wij graag een offerte voor u op. In een adviesgesprek kunnen we samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen, zodat uw bouwwensen zo goed mogelijk en met vakmanschap kunnen worden gerealiseerd.