Bouwbedrijf Roden

Heeft u een bouwproject op stapel staan? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in de regio Roden om uw opdracht uit te voeren. Bouwbedrijf R. van der Sluis heeft jarenlang ervaring met het bouwen en verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Wij kunnen alle werkzaamheden voor u uitvoeren en werken samen met onderaannemers om de puntjes op de “i” te zetten. U kunt rekenen op een betrouwbare samenwerking en een strakke planning. 

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Ons bouwbedrijf nabij Roden is uw partner bij ieder bouwproject

Als u meer ruimte nodig heeft dan bent u wellicht op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in de regio Roden om een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand te bouwen. Maar het kan natuurlijk ook dat uw pand onderhoud nodig heeft. Het dak moet worden vervangen of de muren moeten opnieuw worden gestukt. Voor al deze klussen staat Bouwbedrijf R. van der Sluis voor u klaar. Wij komen graag bij u langs om uw project met u te bespreken en de situatie ter plaatse te beoordelen Wij denken graag met u mee over de meest passende oplossing.

Vraag direct een offerte aan voor uw bouwopdracht

Wilt u uw bouwproject laten uitvoeren door een betrouwbaar bouwbedrijf in de omgeving van Roden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U bereikt ons het snelst via telefoonnummer 050 – 501 802 8. U kunt ons natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier op de website of gebruik ons e-mailadres info@rvandersluis.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Corona beleid

Geachte heer, mevrouw,

In verband met het coronavirus zijn wij voorlopig genoodzaakt ons kantoor te sluiten van 16 maart tot en met 6 april. Omdat wij gezondheid belangrijk vinden, nemen we geen enkel risico. U zult begrijpen dat wij fysieke contacten zoveel mogelijk zullen opschorten tot 6 april.

Wilt u toch langskomen dan alleen op afspraak en bent u van harte welkom. Anders communiceren wij graag met u middels telefoon en/of mail en daar gewenst met een online videoverbinding.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten onder deze uitdagende omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij danken u voor uw begrip.