Onderhoud

Vandaag de dag wordt er veelal gewerkt met onderhoudsarme producten, maar dat neemt niet weg dat er zo nu en dan onderhoud nodig is. Bijvoorbeeld aan kozijnen (zowel die van hout als van kunststof), deuren of daken. Ons onderhoudsteam staat voor u klaar en kan direct worden ingeschakeld indien onderhoud of herstel gewenst is. Natuurlijk kunnen we ook periodiek onderhoud voor u verrichten.

Wilt u vakkundig onderhoud laten plegen aan uw woning(en) of bedrijfspand(en)? Laat het ons weten en wij helpen u er graag mee.

Verschillende vormen van onderhoud aan uw woning

Bouwbedrijf R. van der Sluis ondersteunt u bij verschillende vormen van onderhoud aan uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het herstel van beschadigde houten kozijnen. Naarmate deze kozijnen verouderen, kan er zich houtrot voordoen in het kozijn. Dit moet uit het kozijn gesneden worden, om het ontstane gat vervolgens op te vullen en de kozijnen opnieuw te schilderen. Naast de mogelijkheid om het kozijn te herstellen, helpen we u ook graag bij het vervangen hiervan. Andere vormen van onderhoud omvatten het vervangen van uw dakbedekking en bijvoorbeeld het herstellen van beschadigde dakgoten rond uw woning. Of denk aan het vernieuwen van een dakkapel, het vervangen van een garagedeur en het vervangen en beter isoleren van een bestaande vloer.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud voorkomt verergering van schade

Onderschat het belang van periodiek uitgevoerd onderhoud aan uw woning niet. Door het onderhoud uit te stellen, zal de schade aan elementen van uw woning al snel verergeren. Denk bijvoorbeeld aan een schroef die in de dakgoot terecht is gekomen en langzamerhand door het materiaal van de dakgoot heen roest. Zou u zo’n gat niet herstellen, dan wordt het risico op een serieuze lekkage steeds groter. In het geval van houtrot kan een raam na verloop van tijd gaan lekken, ontstaat er tocht en neemt het risico op een inbraak toe.

Advies over onderhoud aan uw woning

Bent u benieuwd hoe de vakmensen van ons bouwbedrijf u kunnen helpen bij het onderhoud aan uw woning? Neem gerust contact met ons op, we adviseren u graag over het onderhoud wat u periodiek zou moeten uitvoeren om uw woning in goede conditie te houden. De jarenlange ervaring die wij hebben in ons vak komt hierbij goed van pas.