Bouwonderneming Groningen

Wilt u een bouwonderneming in Groningen inschakelen voor werkzaamheden op het gebied van restauratie, renovatieverbouw, aanbouw of nieuwbouw ? Dan bent u aan het juiste adres bij Bouwbedrijf R. van der Sluis BV. Wij kunnen u de dienstverlening bieden die u zoekt. Als ervaren bouwonderneming zijn wij in Groningen en regio actief voor de meest uiteenlopende klanten. Wij zetten ons dan ook in voor zowel particuliere klanten als bedrijven met vraagstukken op bouwgebied. Wij zorgen altijd voor een eindresultaat naar wens, terwijl wij onze tarieven voor iedereen aantrekkelijk houden.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoogwaardige diensten van onze bouwonderneming in Groningen

Wanneer u onze bouwonderneming voor uw werkzaamheden in Groningen inschakelt, dan mag u de beste kwaliteit verwachten. Wij zetten ons in om voor u een uitmuntend eindresultaat neer te zetten, of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, aanbouw, restauratie of renovatie. Wij hebben ons gespecialiseerd op verschillende vakgebieden, waardoor wij u altijd naar wens van dienst kunnen zijn. U kunt met ons bespreken wat uw wensen zijn en welke verwachtingen u heeft. Zo zijn wij in staat om een goed plan van aanpak te maken en deze met u te overleggen. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op

Onze bouwonderneming is in Groningen actief. Wij zijn gevestigd aan de Dwazziewegen 11 in de plaats Roden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u interesse heeft in onze mogelijkheden. U kunt dan bellen naar 050 – 50 180 028 of malen naar info@rvandersluis.nl. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze stellen wij graag voor u op.