Uw huis isoleren in Drenthe voor lagere energiekosten

Laat uw huis isoleren in Drenthe, om te profiteren van een lager energieverbruik. De verwachting is dat de energiekosten in de komende jaren verder zullen toenemen, door een toegenomen belasting op het verbruik van onder meer gas. Niet voor niets wordt er binnen steeds meer woningen gekozen voor een verwarming op basis van elektra. Uw huis isoleren in Drenthe kan op verschillende manieren. Bouwbedrijf R. van der Sluis staat voor u klaar, om u hier de helpende hand bij te bieden. Samen bekijken we op welke manier de isolatie van uw woning verbeterd kan worden. 

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Huis isoleren in Drenthe: wat zijn de mogelijkheden?

Zoals reeds beschreven werd, is een huis isoleren in Drenthe op verschillende manieren mogelijk. Vaak wordt hierbij onder meer naar uw dak gekeken. Warmte stijgt immers op, waardoor een groot deel van de warmte uw woning via het dak verlaat. Door extra isolatieplaten of een isolatielaag onder de dakbedekking aan te brengen, zal een groter deel van de warmte weerkaatst worden. 

Ook kunt u enkelglas in huis laten vervangen voor dubbelglas. Let hierbij goed op eventuele kieren tussen uw muren en de kozijnen van uw ruiten. Via deze kieren kan de warme lucht uw woning verlaten, of kan er koude lucht bij uw woning naar binnen stromen. 

Meer informatie over een huis isoleren in Drenthe

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw woningisolatie in Drenthe te verbeteren? Onze vakmensen staan voor u klaar, om u hierbij te helpen en te adviseren. Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossing om de isolatie in uw woning te vernieuwen. Neem vrijblijvend contact met ons op, per telefoon of per e-mail.